Jom Santai

Jom kita semua santai kat sini...
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» hai sume....
Wed Jun 29, 2011 11:03 am by bella

» suke lawak2 wat owg gelak..
Wed May 19, 2010 1:25 pm by babylinoitsme

» kecantikan sebenar
Sun Aug 09, 2009 5:32 pm by superkokroch

» teringat kisah dulu2.....hik
Sun Aug 09, 2009 5:28 pm by superkokroch

» Keli Gergasi Ditangkap
Sun Aug 09, 2009 5:22 pm by superkokroch

» Jangan Pandang Belakang Congkak
Sun Aug 09, 2009 5:20 pm by superkokroch

» Huhuhu......
Sun Aug 09, 2009 5:17 pm by superkokroch

» nk ngadu ni.......
Sun Aug 09, 2009 5:14 pm by rayrays

» KLrian....
Sun Aug 09, 2009 5:07 pm by rayrays

Top posters
superkokroch
 
Admin
 
rayrays
 
~prince_iyoi~
 
zint
 
tekok80
 
Pogy
 
farah
 
sniper
 
Benjamin
 
Earn Money With..

Share | 
 

 mencuba bisness mudah dengan online...:)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
zint
Average Member
Average Member


Posts : 54
Join date : 19/04/2009
Age : 31
Location : Pandan Indah

PostSubject: mencuba bisness mudah dengan online...:)   Sun Apr 19, 2009 2:53 am

Very Happy sape2 betul berminat ngan bisness n nk extra income...meh la lihat2,,
tiada paksaan..kalau ikhlas nk masuk terpulang pade anda Question
pe2 pun xde sape mahu hidup dikelilingi ngan hutang No
betul x..
kalau nk thu bukak website ni ea... bounce
http://www.klikjutawan.com/recommends/diamond Basketball
Back to top Go down
View user profile http://www.klikjutawan.com/recommends/diamond
Pogy
Newbie


Posts : 30
Join date : 18/04/2009

PostSubject: Re: mencuba bisness mudah dengan online...:)   Sun Apr 19, 2009 7:41 pm

Dah tgk dah link tu..
tp msh x faham camne benda tu blh menjana pendapatan.. Question
Blh crite ke skit? Very Happy
Back to top Go down
View user profile
zint
Average Member
Average Member


Posts : 54
Join date : 19/04/2009
Age : 31
Location : Pandan Indah

PostSubject: masih xpaham lagi?   Sun Apr 19, 2009 8:18 pm

hehehehheee Senyum Sinis
sebenarnya saya baru berjinak2 dalam ni...
ape yg saya paham kite kena promote link kite...
nnt owner tu akan storie da morie from A til Z....
Saya memahamkannya pun dari situ...
Tipula kalau die xde product macam company2 len buat tu..tapi unique nyer products die berunsurkan bisness...
mmg betul pun ape org tu ckp pasal hrga2 cd, buku2, even video2 bisness tu kat lua mahal harganye...
tp e2 owner n system akan uruskan....
senang cter kalau kiter berjaya promote link kite n org yg bukak link kite tu join jugak sistem ni kite dikire dah buat sales...
each sales kite akan dapat 100...then if org yg masuk tadi 2 promote kat org len n park bawah link die, each persons yg die dapat, kite akan dapat portion 50..pastu die ade la bagi bonus2...e2 ape yang saya paham..
Saya masuk bnda ni pun dah pk habis2 nk cube..Kalau ade rezeki InsyaAllah..xkan memaksa org len der..
wat mase ni e2 yg saye dpt bantu pogy,,,, flower
Back to top Go down
View user profile http://www.klikjutawan.com/recommends/diamond
Pogy
Newbie


Posts : 30
Join date : 18/04/2009

PostSubject: Re: mencuba bisness mudah dengan online...:)   Sun Apr 19, 2009 9:20 pm

Hehehe.. Thanks for explain..
Baru tau.. Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile
zint
Average Member
Average Member


Posts : 54
Join date : 19/04/2009
Age : 31
Location : Pandan Indah

PostSubject: Re: mencuba bisness mudah dengan online...:)   Sun Apr 19, 2009 9:25 pm

oh...
Welcome2..
my pleasure... Cool
Back to top Go down
View user profile http://www.klikjutawan.com/recommends/diamond
Sponsored content




PostSubject: Re: mencuba bisness mudah dengan online...:)   Today at 5:46 am

Back to top Go down
 
mencuba bisness mudah dengan online...:)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Jom Santai :: Umum :: Usahawan & Perniagaan-
Jump to: