Jom Santai

Jom kita semua santai kat sini...
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» hai sume....
Wed Jun 29, 2011 11:03 am by bella

» suke lawak2 wat owg gelak..
Wed May 19, 2010 1:25 pm by babylinoitsme

» kecantikan sebenar
Sun Aug 09, 2009 5:32 pm by superkokroch

» teringat kisah dulu2.....hik
Sun Aug 09, 2009 5:28 pm by superkokroch

» Keli Gergasi Ditangkap
Sun Aug 09, 2009 5:22 pm by superkokroch

» Jangan Pandang Belakang Congkak
Sun Aug 09, 2009 5:20 pm by superkokroch

» Huhuhu......
Sun Aug 09, 2009 5:17 pm by superkokroch

» nk ngadu ni.......
Sun Aug 09, 2009 5:14 pm by rayrays

» KLrian....
Sun Aug 09, 2009 5:07 pm by rayrays

Top posters
superkokroch
 
Admin
 
rayrays
 
~prince_iyoi~
 
zint
 
tekok80
 
Pogy
 
farah
 
sniper
 
Benjamin
 
Earn Money With..

Share | 
 

 cian fasha sandha

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
farah
Newbie


Posts : 27
Join date : 20/04/2009
Age : 31
Location : cheras kl

PostSubject: cian fasha sandha   Mon Apr 20, 2009 3:30 pm

hai sume.. kat cnie sayer nak discuss 1 thing... tengok tak melodi hari tu.. rmai yg mengatakan tak suke fasha.. saye agak tak puas hatickit lah kan..
pada sayer, hal yg melibatkan rmh tgga org tu mmg tak betol, tapi kalu ramai kate fasha sombong, tu tak berapa betol.. coz syer prnah jmper fasha n dier amat sweet n tak sombong pun.. maybe depend on situation kot.. hmm..
syer harap fasha akan bersinar blk, n fix blk relation ngan wrtawan dan mewarnai lagi dunia hburan nie.. daa... Senyum Sinis
Back to top Go down
View user profile
Pogy
Newbie


Posts : 30
Join date : 18/04/2009

PostSubject: Re: cian fasha sandha   Mon Apr 20, 2009 8:47 pm

Biasa la tu farah..
tu la dugaan jadi artis..
kalau x buat, org kata buat jugak..
camne pun moga fasha makin success..
Back to top Go down
View user profile
~prince_iyoi~
Average Member
Average Member


Posts : 55
Join date : 16/04/2009
Age : 29
Location : cheras.kuala lumpur

PostSubject: Re: cian fasha sandha   Tue Apr 21, 2009 4:44 pm

2 dh mmg lumrah artis farah....
gossip ni sbnrnye kene anggap umpama cabaran or dugaan bg kite nk teruskn jd artis ni....
klu x mcm mane wartawan ni nk cari mkn...
diorg cari mkn dgn wat gosip2 ni je la...
klu x dh lame kene buang keje dgn bos diorg....
Ejek Ejek Ejek Wink Wink Wink
p/s:moral:jgn amalkan rezeki datang bila kita fitnah or kutuk orang....
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: cian fasha sandha   Today at 4:23 am

Back to top Go down
 
cian fasha sandha
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Jom Santai :: Hiburan :: Gosip Artis-
Jump to: