Jom Santai

Jom kita semua santai kat sini...
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» hai sume....
Wed Jun 29, 2011 11:03 am by bella

» suke lawak2 wat owg gelak..
Wed May 19, 2010 1:25 pm by babylinoitsme

» kecantikan sebenar
Sun Aug 09, 2009 5:32 pm by superkokroch

» teringat kisah dulu2.....hik
Sun Aug 09, 2009 5:28 pm by superkokroch

» Keli Gergasi Ditangkap
Sun Aug 09, 2009 5:22 pm by superkokroch

» Jangan Pandang Belakang Congkak
Sun Aug 09, 2009 5:20 pm by superkokroch

» Huhuhu......
Sun Aug 09, 2009 5:17 pm by superkokroch

» nk ngadu ni.......
Sun Aug 09, 2009 5:14 pm by rayrays

» KLrian....
Sun Aug 09, 2009 5:07 pm by rayrays

Top posters
superkokroch
 
Admin
 
rayrays
 
~prince_iyoi~
 
zint
 
tekok80
 
Pogy
 
farah
 
sniper
 
Benjamin
 
Earn Money With..

Share | 
 

 sayang jari kamu.....

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
iera_ramli
Newbie
avatar

Posts : 17
Join date : 18/04/2009
Age : 32
Location : city of hell

PostSubject: sayang jari kamu.....   Sat Apr 18, 2009 1:59 pm

Saya suka tengok jari awek
saya...
Cantik betul... Sungguh!
Sampai takut nak pegang...
Bukan takut patah...
Tapi takut nanti jari kitorang tak
boleh tolong each
other
Di satu hari yang giler forever depan
yang maha
Esa...

Saya suka tengok rambut awek saya...
Cantik betol... Sungguh!
Sebab tu saya belikan tudung...
Bukan sebab jeles orang lain tengok
jugak....
Tapi takut nanti terbakar dek api
neraka
Di suatu hari yang giler forever

Saya suka tengok body awek saya...
Cantik betol... Sungguh!
Sebab tu saya belikan dia telekong
Supaya mase die jumpa dengan Kekasih
die Yang
Utama
Dia lagi cantik dan berseri menghadap
Nya.
Saya pun tumpang dapat pahala. Pheh
syoknye...

Saya sedih tengok awek saya
Tak tido, tak makan rindu kat saya...
Saya pun macam tu jugak,
Ada problem yang sama..
Die tanya apa ubatnya?
Saya pun bagi die Quran untuk penenang
jiwa...
Semoga lebih cintakan Nya dari saya...

Saya sedih tengok awek saya
Selalu pesan macam-macam kat saya...
"Makan, minum, drive elok-elok tau..
Nanti awak sakit saye susah ati bla
bla bla bla"
katenya...
Tapi bila tengok movie sama-sama burn
asar
maghrib gitu
Die tak kata satu aper pun...
Berdosanye saya....

Kesimpulannya saya memang sayang dia...
Nak jumper die giler forever...
Yang forever punye forever...
Di dunia dan akhirat terutamanya,
Janji nak share heaven sama-sama...
Bahagia selamanya...

Semoga kami saling mengingati,
Dosa sendiri pun infiniti...
Nak tanggung dosa dia lagi pulak lepas
ni...
Semoga kami menginsafi diri...
Ya Allah ampunkanlah kami....
Semoga kami dapat bersama selamanya
nanti...
P/S - andai anda seorang wanita
muslimah...
Mesti seronok kan kalau pasangan kita
berfikiran
camtu...
Then kalu anda seorang muslim...
Apa kata tanamkan dalam hati camtu...
Cinta tu anugerah Allah...
Pandai-pandai la kita menjaga nikmat
Allah itu
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
avatar

Posts : 100
Join date : 15/04/2009
Age : 39
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: sayang jari kamu.....   Sat Apr 18, 2009 2:27 pm

Mmg indah jika kita memiliki pasangan hidup yg saling pesan berpesan.
Malangnye ada jugak antara pasangan skrg ni lbh suka pasangannye dedah sana dedah sini. Nangis
Back to top Go down
View user profile http://rangeboy.wordpress.com
 
sayang jari kamu.....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Jom Santai :: Sudut Agama :: Agama Islam-
Jump to: